Zomervakantie 2024


Van 15 juli tm 31 Juli is ons kantoor gesloten, dit houdt in dat we niet bereikbaar zijn voor klantencontact en retouren of omruilingen niet verwerkt worden in deze periode. Voor spoed kwesties kan een whatsapp bericht verstuurd worden, deze zullen we binnen 24uur beantwoorden. 
Gedurende deze periode worden orders verzonden zoals je gewend bent. Op werkdagen voor 16uur besteld, wordt op dezelfde dag verstuurd!

Op donderdag 8 en vrijdag 9 Augustus zijn zowel ons kantoor als magazijn volledig gesloten. Orders besteld op 7 Augustus voor 16uur worden nog verstuurd, orders die op 7 Augustus na 16uur geplaatst zijn worden maandag 12 Augustus verzonden.

We wensen jou een fijne vakantieperiode!
Liefs Team Indian Gold 

 

 

Verzenden

Indian Gold levert wereldwijd, voor alle verzendingen in Nederland en binnen Europa maakt Indian Gold gebruik van de diensten van PostNL, de bestelling zal altijd aangetekend worden verstuurd. Dit houdt in dat je aanwezig moet zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Zodra wij jouw bestelling hebben ingepakt ontvang je een email bericht hierover inclusief een Track & Trace code zodat je het pakket vanaf dat moment kunt volgen. PostNL levert 6 dagen per week dus ook op zaterdag.
Indien je niet thuis bent, zal het pakket een dag later opnieuw aangeboden worden. Lukt een 2de bezorgpoging weer niet, wordt het pakket bij een servicepunt afgeleverd en kun je het pakket binnen een week afhalen met een ID-bewijs. Houdt er rekening mee dat het pakket na 1 week terug gestuurd wordt naar ons. In dit geval zijn retourkosten en het opnieuw versturen voor de rekening van de koper.

Levertijd en vervoerders

Bestellingen die geplaatst en betaald zijn op werkdagen vóór 16:00 worden altijd dezelfde dag ingepakt en verstuurd. 

 

Standard Domestic (PostNL)

Nederland 24uur
België 48uur
Duitsland 2 - 3 werkdagen
Binnen Europa 3 - 4 werkdagen

Internationale spoedzending ( FedEx Priority International)
USA                               Overnight (besteld voor 10uur CET)
Overige Landen           2 – 4 werkdagen
Internationale zending ( FedEx Economy )
7 – 15 Werkdagen

 

Internationale orders

Voor bestellingen van buiten Europa kunnen invoerrechten en belastingen van toepassing zijn. Deze kosten en belastingen worden in rekening gebracht door de douane- en grensagentschappen in jou land en kunnen niet worden gecontroleerd door Indian Gold.  Het is de exclusieve verantwoordelijkheid van de klant om deze rechten en vergoedingen te betalen wanneer de bestelling binnenkomt. U kunt de duty-codes van uw land raadplegen om te zien hoeveel - indien van toepassing- in rekening wordt gebracht op basis van ons product en het totaal van de bestelling. Als u de bestelling weigert nadat deze door de douane is gegaan, wordt uw bestelling teruggestuurd naar Indian Gold.  De extra kosten die dit met zich meebrengt zullen bij terugbetaling van het subtotaal van uw bestelling worden afgetrokken.

Wij versturen je order gratis naar een PostNL service point bij een orderwaarde vanaf € 350,- (binnen Nederland)