Tape in Natural Straight

De Tape in Extenisons zijn snel en gemakkelijk te plaatsen. Doordat de haren volledig doorlopen in de ultradunne en flexibele aanhechting, zijn ze nagenoeg onzichtbaar eenmaal bevestigd in het haar.
De Tape In Extensions kunnen na elke 6 tot 10 weken omhoog geplaatst worden.

Textuur
Natural Straight
Inhoud
20 Tapes per set

De Tape in Extenisons zijn snel en gemakkelijk te plaatsen. Doordat de haren volledig doorlopen in de ultradunne en flexibele aanhechting, zijn ze nagenoeg onzichtbaar eenmaal bevestigd in het haar.
De Tape In Extensions kunnen na elke 6 tot 10 weken omhoog geplaatst worden. De tape is te verwijderen met onze Removal Solution, waarna de Extensions met de Indian Gold Replacement Tape opnieuw bevestigd kunnen worden.

Benodigdheden voor de her- bevestiging en verwijdering
Platte tang
Replacement tape
Removal Solution

 • 100% Virgin Human Hair afkomstig uit India
 • Remy gesorteerd
 • Van aanzet tot punt 1 lengte (double drawn)
 • Natuurlijke haarschubben zijn intact.
 • Breedte van de tapes: 4 cm
 • Herbruikbaar
 • Opnieuw plaatsen na ± 6 tot 10 weken

Hoeveel is er nodig voor jouw glamourlook?
Voor volume                            1 set
Voor verlenging                       2 à 3 sets
Voor verlenging en Volume     4 sets

Meer info over het haar van Indian Gold

VERZORGING

De juiste verzorging is zeer belangrijk voor het behoud en de plezierbeleving van je Extensions. Door gebruik te maken van de juiste producten, stylingtools en een goede verzorging, zal je langer en meer plezier hebben van je Hair Extensions. Door matige verzorging met gebruik van ongeschikte producten of stylingtools zal het haar er onverzorgd, en zelfs droog uit gaan zien.

Het is belangrijk te beseffen dat Hair Extensions niet hetzelfde DNA hebben als je eigen haar. Indian Gold maakt gebruik van het haar van Hindoestaanse mensen uit India. De haren worden verwerkt naar diverse kleuren en structuren -dit proces vindt plaats zónder chemische chemicaliën, met behoudt van de schubbenlaag en zónder toevoeging van siliconen-. De Extensions kunnen anders op je shampoo reageren dan je eigen haar, het kan dus zijn dat de verzorgingsproducten die je misschien al jaren naar tevredenheid gebruikt, nu minder geschikt zijn. Het is belangrijk om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken die zowel je eigen haar, als de Extensions verzorgen. Wij adviseren met nadruk gebruik te maken van het exclusieve merk Kérastase Paris.  

 

PRODUCTEN

Kérastase is een zeer innovatief merk met wetenschappelijke kennis over benodigde ingrediënten voor mooi verzorgd haar. Kérastase beschikt over een breed assortiment voor alle haartypen.
We hebben voor jou een geslecteerd assortiment samgesteld met verzorgingsproducten, die uitstekend geschikt zijn voor gebruik i.c.m. de Indian Gold Hair Extensions.  
 
Vergeet niet dat Extensions niet meer gevoed worden vanuit de hoofdhuid zoals je eigen haar. Daardoor is het zo belangrijk dat de Extensions extra verzorgd worden met de juiste producten.

Belangrijk! Gebruik absoluut geen volume shampoo en liever geen biologische shampoos, deze zullen de extensions uitdrogen en niet voldoende voeding geven. Ook raden wij anti-roos shampoo's af omdat hier vaak zink inzit en de kleur laat vervagen. Daarnaast raden wij het nadrukkelijk af om het haar enkel of langdurig met producten van OlaPlex te verzorgen. OlaPlex is een herstelproduct wat super is voor het eigen haar, maar niet voldoende verzorging geeft aan onze extensions. 

 

WASSEN

Borstel je Extensions altijd eerst goed uit voor het wassen. Was je haar om de 2/3 dagen, hierdoor zal de opeenhoping van natuurlijke oliën en vuil op de hoofdhuid en in het haar verminderen. Dit zal de duurzaamheid van de Hair Extensions positief beïnvloeden. Gebruik tussen de wasbeurten door eventueel een droogshampoo. Was je haar met de lengte mee naar beneden en niet als een grote bos op het hoofd. Gebruik altijd een verzorging! Dit kan een conditioner of masker zijn. Verdeel deze goed door lengten en punten, vermijd de hoofdhuid en Extension bevestiging. Zorg dat er geen resten shampoo of verzorging in het haar achterblijven.

DROGEN

Met een handdoek dep je de haren zachtjes droog, niet wrijven! Breng voor het uitborstelen een olie of ontwarrings crème aan in het haar.Belangrijk! Ga nooit met nat- of handdoekdroog haar slapen.

BORSTELEN

Begin bij de punten en houdt bij het borstelen altijd het haar met 1 hand erboven vast zodat je geen Extensions lostrekt uit de bevestiging. Het is heel belangrijk om het haar elke dag regelmatig te borstelen. Zeker bij de Keratine Prebonds is het belangrijk over en tussen de bondings te kammen zodat uitgevallen haren geen kans krijgen om te gaan knopen. Maak de extensions regelmatig -maar voorzichtig- los van elkaar. Herhaal het borstelen minimaal elke ochtend en avond en slaap met een losse vlecht. We adviseren de Hair Extension borstel die verkrijgbaar is in onze webshop te gebruiken. Deze borstel zorgt dat het haar niet beschadigd en geeft in droog haar een mooie glans. Er is ook een handige pocket versie beschikbaar die je gemakkelijk mee kunt nemen in je tas.

 

STYLING

Het Extension haar is een ander type dan je eigen haar, zo ook de valling. Om de Extensions er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien adviseren wij het haar altijd in model te stylen met warmte tools. Breng voor het gebruik van warmte tools altijd een hittebeschermer aan in het haar. De tools zorgen voor glanzend en gepolijst haar waardoor de Extensions mooi met je eigen haar kunnen blenden. Nadat het haar in model is gebracht, kun je het haar nog extra verzorging en glans geven in de lengten en punten met een olie of serum.

 

KRULEXTENSIONS

Ons advies is om gekruld haar ook voor het wassen helemaal goed door te borstelen en klitvrij te maken. Na het wassen kun je er een leave-in creme en/of serum in doen en drogen zoals je gewend bent (aan de lucht of met een diffuser). 
Wanneer je 's ochtends wakker wordt is de kans groot dat de krullen alle kanten opstaan en wellicht wat pluizen. Kam het haar voorzichtig door met een ontwarringsborstel en maak het vervolgens vochtig met een verzorgende spray. Knijp daarna de krul terug met je handen, hiermee komt het haar weer in zijn natuurlijke krulvorm terecht. Wij adviseren krullend haar overdag niet te borstelen om pluis te voorkomen.

 

Verzorgingsproducten

Verzending
Bestellingen die geplaatst en betaald zijn op werkdagen vóór 16:00 worden altijd dezelfde dag ingepakt en verstuurd. In de regel bezorgt PostNL de zending binnen 24 uur, voor België is dit 48 uur. Orders worden uitsluitend verstuurd en kunnen niet afgehaald worden. 

Retourneren & omruilen
Wil je een product retourneren of omruilen is dat geen enkel probleem, zolang je uiteraard aan de retourvoorwaarden voldoet. Meer informatie over het retour- of omruilproces kun je terugvinden via onderstaande link.

Retourvoorwaarden

 • Producten kunnen binnen 14 dagen na dag van ontvangst retour worden gezonden.
 • Retour zendingen worden uitsluitend in behandeling genomen wanneer de verpakking ongeopend en onbeschadigd is.
 • Geopende en/of beschadigde producten worden niet retour genomen en op kosten van de klant weer teruggestuurd.
 • De koper dient de artikelen dusdanig te verpakken dat beschadiging wordt vermeden.
 • Geld wordt retour gestort mits er aan de voorwaarden wordt voldaan.
 • Kosten voor retourzendingen zijn voor de koper tenzij er door Indian Gold een onjuiste levering is gedaan.
 • Niet aangetekend retour zenden is voor risico van de koper.
 • Indian Gold is niet verantwoordelijk voor de vermissing of vertraging van een retourzending.
 • Onvoldoende gefrankeerde of ongefrankeerde retourzendingen worden niet door Indian Gold geaccepteerd.

Meer info