De Systemen


Keratine Prebond

Onze pre-bonded Extensions zijn voorzien van een zeer stevige en hoge kwaliteit keratine bonding. Keratine bestaat uit dezelfde bouwstof waar ook het eigen haar van is opgebouwd, hierdoor is de bonding niet schadelijk voor het eigen haar en zal deze goed hechten. De Keratine Prebond Extension kan het beste bevestigd worden met een connector welke aan beide zijde warm wordt op 180 - 200 graden. Na het plaatsen van de Hair Extensions mag het haar gelijk gewassen en desgewenst geverfd worden. Voor het verwijderen van de Keratine prebond extensions gebruik je de Removal Solution van Indian Gold zodat er geen residu achterblijft in het haar.

Benodigdheden voor de bevestiging en verwijdering:
Connector.
Beschermplaatje.
Removal Solution.
Verwijdertang.

i-Tip 

De iTip Microring Hair Extensions zijn losse strengen haar die bij elkaar worden gehouden door een miniscule i-vormige tip. Deze Extensions zijn te bevestigen d.m.v. losse microringen en kunnen meerdere malen herplaatst worden. Zowel de bevestiging als de verwijdering is eenvoudig en zonder residu, daarnaast bespaar je 50% van je tijd. Voor dit systeem is er geen warmtetang of verwijdervloeistof nodig. 

Benodigdheden voor de her- bevestiging en verwijdering:
Microringen.
Loop naald.
Platte tang.

HairWeft

De HairWeft van Indian Gold is machinaal gemaakt, en heeft hierdoor een zeer dunne band waar het haar aan bevestigd is. De HairWefts zijn herbruikbaar en kunnen elke 6 tot 10 weken omhoog geplaatst worden. Hairwefts zijn ideaal voor een snelle toevoeging van Volume of verlenging waarbij de Extensions prachtig met het eigen haar blenden door de haarspreiding van het systeem. De HairWefts zijn op verschillende manieren in het haar te bevestigen, onder andere met behulp van Microringen, Clips of Keratine Bondings. Onze favoriete methode is de LA Weaving techniek.

Benodigdheden voor de bevestiging en verwijdering met de LA Weaving techniek:
Microringen of Nanoringen.
Weave draad.
C-Naald.
Verwijder schaartje.

Tape in (Nieuw in ons assortiment)

De Tape in Extensions zijn snel en gemakkelijk te plaatsen. Doordat de haren volledig doorlopen in de ultradunne en flexibele aanhechting, zijn ze nagenoeg onzichtbaar eenmaal bevestigd in het haar. 
De Tape In Extensions kunnen na elke 6 tot 10 weken omhoog geplaatst worden. De tape is te verwijderen met onze Removal Solution, waarna de Extensions met de Indian Gold Replacement Tape opnieuw bevestigd kunnen worden.

Benodigdheden voor de her- bevestiging en verwijdering:
Platte tang
Replacement tape
Removal Solution

Tape Weft 

De Tape Weft is een baan van 30cm die over de breedte aan 1 kant voorzien is van tape. Het bijzondere aan dit product is dat de haren met de hand geknoopt zijn op de flexibele band, en aan de buitenkant volledig doorlopen tot aan de rand. Hierdoor is het product onzichtbaar in het haar te plaatsen en zeer geschikt voor dun haar. Nog een groot voordeel is dat de Weft volledig naar wens op maat geknipt kan worden en herbruikbaar is. Bij het uithalen gebruik je de Removal Solution van Indian Gold, om de Tape Weft zonder residu te verwijderen. 

Benodigdheden voor de her- bevestiging en verwijdering:
Platte tang.
Removal Solution.
Weft Re-Tape.
Stijltang.

WonderWeft™ 

De WonderWeft is het gepatenteerde systeem van Indian Gold en daarmee uniek in de markt. De Weft bestaat uit een zogeheten flexibele PU rand en heeft een breedte van 8cm met gaatjes waar de haren eenvoudig doorheen worden gehaald met een haaknaald. De plukjes kunnen vervolgens vastgezet worden d.m.v. verschillende opties namelijk; Microringen, Nanoringen of met een losse Keratine bonding. De WonderWeft is er zeer gemakkelijk uit te halen en kan elke 6 tot 8 weken omhoog  geplaatst worden.

Benodigdheden voor de her- bevestiging en verwijdering met ringen:
Haaknaald.
Loopnaald.
Platte tang.
Micro of Nanoringen.

Benodigdheden voor de her- bevestiging en verwijdering met Keratine bondings:
Losse Keratine bondings.
Connector.
Removal Solution.
Verwijdertang. 

HairWonders Clip in

De HairWonders zijn Indian Gold haar nieuwste Clip in producten, verkrijgbaar in verschillende sets. Na jaren van intensieve research tests en ontwikkeling om de beste kwaliteit Hair Extension met instandhouding van de natuurlijke schubbenlaag te produceren, is nu ook ons eigen clip in systeem ontwikkeld met diezelfde kwaliteit haar. We hebben het beste van alles gecombineerd tot een ultiem Clip in Systeem genaamd HairWonders.
Wat de HairWonders uniek maakt is de hoogwaardige kwaliteit van het Indian Gold haar, in combinatie met de flexibele, platte en transparante Weft die zorgt voor een perfect draagcomfort. Hiermee hebben wij de Rolls Royce onder de Clip in Extensions ontwikkeld. Beter ga je ze niet vinden!