Naar de Indian Gold webwinkel

Over onze hairextensions

Indian Gold

De haren van Indian Gold zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit 100% menselijk haar afkomstig uit India. De haren worden speciaal door onze fabriek geselecteerd en alleen de hoogste kwaliteit haren, triple-A, zal in aanmerking komen voor de vervaardiging van onze hairextensions.

De kleuring

De haren worden op natuurlijke wijze ontkleurd, door een eigen gepatenteerd systeem, waarbij geen schadelijke en/of chemische stoffen worden gebruikt. Voor de blonde haren geldt dat deze, in een proces van 3 weken, op zeer zorgvuldige en milde wijze worden ontdaan van hun natuurlijke donkere kleur. Hierdoor behouden ook de blonde kleuren hun kracht en vitaliteit zonder dat de buitenste schubbenlaag en de cortex van het haar zullen beschadigen. U kunt dit terug zien aan onze mooie volle blonde kleuren die niet grijs of grauw uit zullen slaan.

Het omvormen

Ook het omvormen van het haar gebeurt op zeer meer milde wijze, zonder enige toevoeging van schadelijke en/of chemische stoffen. Het Indiase haar heeft van nature een mooie volle slag in de punten net als onze Body wavy textuur. Om het haar meer te krullen, of juist gladder te maken, gebruiken wij een eigen hete stoom methode. Deze methode zorgt ervoor dat de haren veilig zonder permanentvloeistof in een andere textuur worden gebracht zonder de schubbenlaag en de cortex te beschadigen.

Remy gesorteerd

De haren van Indian Gold zijn Remy gesorteerd. Dit houdt in dat de haarschubben allen dezelfde kant op wijzen waardoor deze niet in elkaar kunnen gaan klitten. Zoals eerder vermeld selecteert onze fabriek de haren zelf. Er wordt voor de verwerking dan ook uitsluitend rauw haar ingekocht dat nog origineel gebundeld is als reeds afgeknipte paardenstaart. Zo weet onze fabriek zeker dat het haren nog Remy gesorteerd is en niet zijn gemengd zijn met andere losse haren waarvan de schubbenlaag misschien de verkeerde kant op ligt.

Double drawn gesorteerd

Naast Remy is ons haar ook Double Drawn gesorteerd. Dit houdt in dat de haren van aanzet tot punt een gelijke lengte hebben waardoor het niet gaat pieken en/of springen. De punten van onze haren zijn in de onderste 4cm zorgvuldig door onze fabriek reeds voor u voorgesneden, dit heeft als voordeel dat u bij het plaatsen van het haar direct een mooi resultaat heeft en nauwelijks hoeft te knippen en/of snijden indien u dit niet wenst.

Haarverlenging systemen

Indian Gold Hair Extension Systems

Keratine hairextensions

Onze Pre-bonded hairextensions zijn voorzien van een stevige bonding van hoge kwaliteit keratine. Deze keratine bestaat uit dezelfde bouwstof waarvan ook het eigen is opgebouwd. Hierdoor is de bonding niet schadelijk voor het eigen haar en zal deze goed kunnen hechten. Onze bondings kunnen het beste bevestigd worden met een tang welke aan beide zijde warm wordt op 180 graden. Na het plaatsen van de hairextensions mag het haar gelijk gewassen en desgewenst geverfd worden.
Voor bevestiging klikt u hier

Indian Gold Hair Extension Systems

I-Tip microring hairextensions

De iTip microring hairextensions zijn losse strengen haar met aan de punt een miniscule opgerolde I-vormige tip. Deze hairextensions zijn te bevestigen dmv losse microringen en kunnen meerdere malen worden hergebruikt. Zowel de bevestiging als de verwijdering is eenvoudig en zonder lijmresten, daarnaast bespaart u hiermee 50% van uw tijd. Voor dit systeem heeft u geen warmtetang of verwijdervloeitof meer nodig. Voor bevestiging gebruikt u uitsluitend een Loop naald en een platte tang.
Voor bevestiging klikt u hier

Indian Gold Hair Extension Systems

Wonder Weft

De Indian Gold Wonder Weft is het nieuwste systeem op het gebied van de haarverlenging. De weft heeft een breedte van 8cm en de bovenste rand bevat 8 gaatjes, waar de haren doorheen worden gehaald met de haaknaald. Het systeem wordt in het haar vast gezet met siliconen microrings en is zeer makkelijk in en uit te halen en tevens herbruikbaar.
Voor bevestiging klikt u hier

Indian Gold Hair Extension Systems

Machine hair weft

De hairweft van Indian Gold is machinaal gemaakt. De machine hairweft is herbruikbaar en ideaal voor een snelle haar toevoeging. De hairwefts zijn op verschillende manieren in het haar te bevestigen onder andere dmv:
• Microrings
• Clips (clip-in extensions)
• Keratine boundings
• Naaien
Voor bevestiging klikt u hier

Indian Gold Hair Extension Systems

Skin weft

De Skinweft is een snel en eenvoudig systeem waarmee u een hairweft in het haar plakt. De banen haar zijn reeds voorzien van een plakrand van 1cm hoog en kunnen onzichtbaar in het haar geplaatst worden. Dit systeem is door haar onzichtbaarheid en mooie haarspreiding (geen plukjes) zeer geschikt voor dun haar. Ook deze weft kan worden hergebruikt.
Voor bevestiging klikt u hier

Indian Gold - Hairextensions 2010
Share |